חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תירס שכולם אוהבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי בצבא הייה לנו מטבח וכל יום שישי היינו עושות ארוחת שישי אימא שלי למדה אותי brאיך להכין פשטידות דרך הטלפון, אבל משום מה אף פשטידה שלי לא יצאה אף פעם כמו של brאימא, שנינו היינו מרוצות אז מעולם לא בררנו למה יש הבדלים 🙂 br
פשטידת תירס שכולם אוהבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי בצבא הייה לנו מטבח וכל יום שישי היינו עושות ארוחת שישי אימא שלי למדה אותי brאיך להכין פשטידות דרך הטלפון, אבל משום מה אף פשטידה שלי לא יצאה אף פעם כמו של brאימא, שנינו היינו מרוצות אז מעולם לא בררנו למה יש הבדלים 🙂 br
הוראות הכנה
מרכיבים
לתבנית בקוטר 28 ס"מ גובה 4
1 בצל גדול
3 כפות שמן טיגון
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם קוטג'
4 ביצים
5 כפות קמח תופח
½ שקית תירס קפוא
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180°c.
לחמם שמן על מחבת ולטגן את הבצל עד שיזהיב. לערבב בקערה את התירס (לאחר הפשרה וסינון), הבצל המטוגן, הגבינה, הקוטג', הביצים והקמח. על התערובת להיות סמיכה לא קשה מדי ולא דלילה מדי. לצקת את התערובת לתוך התבנית.
ניתן להוסיף לתערובת גם גבינה צפתית מפוררת, וכל שאריות אחרות של גבינות אחרות מהמקרר כל עוד הן מגורדות או מפוררות, ניתן גם לקשט עם פרוסות גבינה צהובה למעלה.
לשים את הפשטידה בתנור למשך כ-30 דקות תלוי בתנור יש להציץ כל כמה דקות ולראות שהפשטידה לא נשרפת.
מגיש: tatyana
מקור: שלי ושל אימא
שתף את המתכון