הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים גדולים
300 ג' גרעיני תירס
מלח
פלפל שחור
ריחן
סלסה בלנקה:
50 ג' מרגרינה
5 כפות קמח
2½ כוסות חלב
לציפוי
פרמזן מגורד
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את התירס, מלח, פלפל וריחן ומערבבים.
מכינים את הסלסה בלנקה : ממיסים את המרגרינה בסיר, מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את החלב, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה עד שהחלב מתחיל להתעבות ואז מורידים מהאש.
מעבירים את הסלסה בלנקה לתערובת התירס ובצל, מערבבים ומעבירים הכול לתבנית אפיה. מפזרים קצת פרמזן מעל.
אופים בחום בינוני למשך 40 דקות.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון