הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפו"א גדול
2 בטטות בינוניות
2 בצלים גדולים
6-7 ביצים
41 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה דקה את תפו"א
לגרד את הבטטה בפומפיה גסה
לקצוץ את הבצל דק מאוד (אפשרי לגרד אותם בפומפיה)
להשים בקערה את כל החומרים להוסיף את הביצים התבלינים השמן(עדיף לחמם את השמן כדי שהתפו"א לא ישחיר) לערבב הכל להשים בתבנים לאפות בחום בינוני כ חחצי שה עד 40 דקות לבדוק עם קיסם שזה אפוי
בתאבון
קובי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון