חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים גדולים
¾- ½ כפית מלח
¼ -½ כפית פלפל שחור
4 כפות קמח
2 בצלים בינוניים
½ כוס שמן לטיגון
4 ביצים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה לחום בינוני נמוך ( 150°c).
קולפים את תפוחי האדמה והבצלים הגדולים ומגררים במגררת דקה לקערה רחבה. מוסיפים את המלח, הפלפל והקמח ובוחשים היטב.
קולפים את שני הבצלים הבינוניים וקוצצים דק
ממיסים את השומן במחבת בינונית, ומטגנים בו את הבצל הקצוץ עד לקבלת גוון חום-זהבהב. מוסיפים את הבצלים המטוגנים אל תערובת תפוחי האדמה.
מוסיפים את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית חסינת אש ומחממים אותה בתנור או על הכיריים. משטחים בה את התערובת המוכנה. אופים בתנור( 150°c) כ-35 דקות.
מגישים חם.
בתאבון!
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון