חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוחי אדמה ובשר ( "Pastel de papa")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ביותר. בארגנטינה משתמשים עם המילוי של האמפנדוס, אבל אפשר עם כל מילוי אחר. brמומלץ עם סלט ירקות.
פשטידת תפוחי אדמה ובשר ( "Pastel de papa")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ביותר. בארגנטינה משתמשים עם המילוי של האמפנדוס, אבל אפשר עם כל מילוי אחר. brמומלץ עם סלט ירקות.
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
3 כפות שמן תירס
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
1 שן שום קצוץ דק
2 בצל ירוק קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
600 גר' בשר טחון
½ כוס צימוקים (לא חובה)
½ כוס זיתים ירוקים מגולענים וקצוצים
3 ביצים קשות קצוצות
כפית פפריקה אדומה
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית כמון
מלח ופלפל שחור
לפירה:
10 תפוחי אדמה
50 גר' מרגרינה
1 ביצה
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לפירה:
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומכינים פירה. מוסיפים את המרגרינה , הביצה, התבלינים ומערבבים עד שיוצא פירה עדין.
למלית:
מטגנים את הבצל והשום במחבת גדולה, עד לריכוך. מוסיפים את הפלפל האדום והבצל הירוק ל 5 דקות נוספות. מגבירים את האש ומוסיפים את הבשר הטחון. צריך לפורר אותו בעזרת מזלג ולטגן אותו עד לשינוי הצבע של הבשר. לא לבשל יותר מידי, יש להוסיף שמן במידת הצורך. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את שאר המרכיבים. מתבלים ומקררים.
לוקחים תבנית מלבנית, משמנים קלות ומוסיפים ½ מכמות הפירה בתחתית התבנית. מוסיפים את כל המלית מעל ואת שאר הפירה מעל המלית. טורפים חלמון ומורחים אותו על הפירה.
אופים ותנור שחומם מראש בחום בינוני כ 40 דקות.
בתאבון.
מגיש: mario
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון