חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק פריך : 250 גרם חמאה , 250 גרם סוכר , 2 ביצים , 500 קמח , 1 אבקת אפיה
גרידת לימון
למילוי: 5 תפוחי עץ גולדן חתוכים ל"גפרורים"
50 גרם סוכר , חצי כוס שמנת , חצי כפית קינמון , 1 ביצה , מקל וניל , חופן צימוקים
אופן ההכנה
הבצק : מערבבים את החמאה הסוכר ומוסיפים בהדרגה את הביצים לאחר קבלת מירקם אחיד מוסיפים את הקמח ואת גרידת הלימון ומניחים כשעה במקרר
למילוי: מערבבים את כל החומרים יחד
מסדרים את הבצק בתבנית פאי מוסיפים את המילוי ואופים כ 45 דקות ב145 מעלות
בתאבון
נהדר בתוספת כדור גלידה וניל
מגיש: עוזרד
מקור: לה ליונז- אשדוד
שתף את המתכון