חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה נאכל בארוחות הבוקר בחג הפסח אבל זה כל כך טעים שאני מכינה אותו במשך השנה גם כן .וכמובן מתאים לארוחת בוקר בעבודה או לפיקניק
פשטידת תרד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה נאכל בארוחות הבוקר בחג הפסח אבל זה כל כך טעים שאני מכינה אותו במשך השנה גם כן .וכמובן מתאים לארוחת בוקר בעבודה או לפיקניק
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
150 ג"ר גבינה בולגרית
150 ג"ר קשקבל
מצה 1+חצי
פלפל שחור לפי טעם
חצי ק"ג תרד
אופן ההכנה
להשרות את המצות אבל שלא יהיו כמו סמרטוט
בקערה גדולה מגררים את הקשקבל (טיפ כדאי שיהיה קפוא כך יהיה קל לגרר)
ומוסיפים את הבולגרית המפוררת לקערה ואת המצות הסחוטות היטב
ואת התרד הקצוץ והשטוף (טיפ נוסף על הדרך אפשר את התרד הרחוץ והשלם לשים בהקפאה כשהוא קפוא הוא מתפורר בקלות זה טוב גם לגבי עשבי תיבול )
לכל התערובת הזו מוסיפים את הביצים ופלפל שחור (מלח לדעתי בגלל הגבינות לא צריך ) לפזר מעט פרורי מצה על תבנית משומנת 20/30
לאפות בחום 185 מעלות במרכז התנור עד לקבלת צבע חום.
מגיש: titi
מקור: עדתי בשדרוג עצמי
שתף את המתכון