הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
150 ג"ר גבינה בולגרית
150 ג"ר קשקבל
מצה 1+חצי
פלפל שחור לפי טעם
חצי ק"ג תרד
אופן ההכנה
להשרות את המצות אבל שלא יהיו כמו סמרטוט
בקערה גדולה מגררים את הקשקבל (טיפ כדאי שיהיה קפוא כך יהיה קל לגרר)
ומוסיפים את הבולגרית המפוררת לקערה ואת המצות הסחוטות היטב
ואת התרד הקצוץ והשטוף (טיפ נוסף על הדרך אפשר את התרד הרחוץ והשלם לשים בהקפאה כשהוא קפוא הוא מתפורר בקלות זה טוב גם לגבי עשבי תיבול )
לכל התערובת הזו מוסיפים את הביצים ופלפל שחור (מלח לדעתי בגלל הגבינות לא צריך ) לפזר מעט פרורי מצה על תבנית משומנת 20/30
לאפות בחום 185 מעלות במרכז התנור עד לקבלת צבע חום.
מגיש:
מקור: עדתי בשדרוג עצמי
שתף את המתכון