הוראות הכנה
מרכיבים
פתאי נודלס עם ירקות ובוטנים
חומרים
200 גר' נודלס שהושרו במים רותחים ל 4 דקות
6 כפות בוטנים קלויים קצוצים
2-3 שמן שומשום
1 בצל בינוני בפרוסות
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 גזרים בגפרורים
100 גר' נבטים
1 פלפל אדום בפרוסות
1 בצל ירוק חתוך
1/2 כפית אבקת צ'ילי
חומרים לרוטב
7 כפות סויה
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית סוכר
2 שיני שום מעוכות
1 כף מיץ לימון
2 כפות יין לבן יבש
1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה קלה
ושומרים בצד.
2. מחממים במחבת שמן שומשום עם אבקת צ'ילי ומטגנים את
הירקות מלבד הבצל הירוק.
3. מוסיפים את הנודלס המוכנים, 4 כפות בוטנים
והרוטב ומערבבים עד שמבעבע.
4. מוסיפים בצל ירוק ושאר הבוטנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון