הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פתיתים
4 כוסות מים רותחים
כף רוטב סויה
כף קטשופ
כף סוכר
2 כפות רסק עגבניות
כפית אורגנו
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את חבילת הפתיתים ב 4 כפות שמן בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים לסיר מערבבים עירבוב קל ושמים להרתחה על אש גבוהה עד לרתיחה. מנמיכים את האש להמשך בישול רגיל עד שמסתיימים הנוזלים בערך 5 דקות ומגישים חם!
להגשה ניתן לשים בכוס או קערה ולהפוך על הצלחת עם עלה לקישוט,
מגיש:
מקור: נעמה
שתף את המתכון