חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פתיתים עם גזר, בטטה ונקניקיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פתיתים עם גזר, בטטה ונקניקיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פתיתים של "אסם" (500 גר')
1 בצל קצוץ קטן
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1 בטטה בגודל בינוני חתוכה לקוביות קטנות
צרור עירית קצוץ דק (לא חובה אבל מומלץ מאד)
5 נקניקיות עוף חתוכות לעיגולים או סוג אחר של נקניק שאוהבים חתוך לקוביות קטנות (אפשר להחליף את הבשר בטופו חתוך לקוביות)
מעט כורכום
4 כפות שמן (מומלץ קנולה, חמניות או סויה)
½3 כוסות מים רותחים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחממים 3 כפות מהשמן בסיר גדול.
2. מזהיבים את הבצל ונזהרים שלא יישרף.
3. כשהבצל מקבל גוון זהוב, מוסיפים את קוביות הגזר והבטטה וממשיכים לטגן עד שהקוביות מזהיבות.
4. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים מספר דקות עד שכל הפתיתים מצופים בשמן ופתיתים אחדים מקבלים גוון חום בהיר. מוסיפים את התבלינים.
5. מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 6 דקות. מערבבים מדי פעם.
6. בינתיים, מחממים כף שמן במחבת ומוסיפים את הנקניקיות. מטגנים עד להזהבה.
7. פותחים את הסיר ובודקים את הפתיתים. אם הם עדיין קשים מכסים וממתינים 5 דקות נוספות. אם הפתיתים רכים והתבשיל מעט דביק מעבירים לקערה רחבה ופותחים/מפרידים בעדינות בעזרת מזלג.
8. מוסיפים את הנקניקיות, ואת העירית הקצוצה ומערבבים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון