הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פתיתים
בצל קצוץ
2 כפות שמן
כף מלח
4 כוסות מים רותחים
2 כפות לימון כבוש קצוץ
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
2 חופני עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, נענע)
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר שטוח, מוסיפים בצל לכ- 3 ד' עד שהופך שקוף. מוסיפים פתיתים ומטגנים תוך ערבוב כ- 2 ד'.
מוסיפים מים ומלח, מכסים ומבשלים כ- 6 ד'.
מכבים אש, ממתינים 5 ד'.
מוסיפים לימון כבוש, עשבי תיבול, פלפל שחור ומערבבים קצת.
מטפטפים מיץ לימון מלמעלה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון