הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג פתיתים
3 עגבניות טריות
1 כף רסק עגבניות
מלח
1 כף פלפל חריף או מתוק
כ ½ כוס שמן
2 שיני שום
½3 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות קטנות
2. מוסיפים מלח ושמן ומבשלים על להבה נמוכה כ 10 דקות
3. מוסיפים כף רסק עגבניות ו ½ כוס מים וממשיכים לבשל עוד מס' דקות.
4. מוסיפים את 3 הכוסות הנותרות של המים ומשאירים עד לרתיחה.
5. שוטפים את הפתיתים ומוסיפים לרוטב.
6. ממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות עד להתאיידות המים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון