הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לצנצנת של 330 מל:
1 כוס עלי כוסברה
100 גרם שבבי קוקוס
3 כפות חלב קוקוס
1 כף גינגר מגורר
1 כף אבקת סוכר
2 פלפלי צילי ירוקים קצוצים
3 כפות מיץ לימון
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מרסקים את כל החומרים יחד בעלי ומכתש או במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד ומעט גס. טועמים ומאזנים תיבול.
גיוון:
אם מזדמן לידיכם אגוז קוקוס טרי, החליפו את שבבי הקוקוס היבשים בכמות כפולה של קוקוס מגורר טרי. ותרו על חלב הקוקוס.
מגיש:
מקור: אורלי פלאי ברונשטיין, מתוך ששת במזרח הרחוק, גיליון 184
שתף את המתכון