הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג. בשר כבש שמן, או בשר אסאדו שמן
50 ג"ר שומן כבש חתוך לקוביות
3 בצלים קצוצים לרבעים
500 גרם חצילים (באם יש מיניאטוריים עדיף) או קצוצים לגודל 4X4 ס"מ
6 פלפלים חתוכים לטבעות עבות (רצוי בצבעים שונים)
2 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1כפית זרעי כוסברה
6 עגבניות אדומות בשלות ומקולפות חתוכות ל שמיניות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות בזיליקום קצוץ טרי
מלח ופלפל שחור - לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. חותכים את ההבשר לקוביות גדולות ומקמחים במעט קמח
2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבשר עד שמתחיל להזהיב (סוגרים מכל הכיוונים)
3. מעבירים את הבשר לכלי פיירקס או לסיר בישול איטי
4. מעבירים למחבת את כל יתרת הירק והתבלינים בתוספת של כוס מיםאו ציר מרק לבישול קצר של כ 5 דקות על אש קטנה
5. מעבירים את תכולת המחבת ומפזרים מעל הבשר באם זה בפיירקס מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות ל 45 דקות מורידים את החם ל 150 מעלות לעוד 45 דקות
6. לסיר בישול איטי - מבצעים סעיפים 1-4 מכסים את הסיר מכוונים על MED ל 8 שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון