חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'ודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
34 קילו קמח
כפית שטוחה מלח
מים עד שהבצק יוצא גמיש ולא דביק
למילוי
ק"ג בשר טחון, אפשר לערבב חצי הודו אדום וחצי בקר.
3 בצלים גדולים
רסק עגבניות - כוס וחצי
כף שטוחה פלפל שחור, כפית מלח.
אופן ההכנה
הכנת המילוי
קוצצים דק דק את הבצלים
מאדים את הבצלים במחבט ללא שמן עד שיהיו שחומים
מעבירים לקערה.
מטגנים את הבשר הטחון באותה המחבט ללא שמן, להשחים וללא נוזלים
לשפוך על הבצל בקערה.
להוסיף פלפל שחור ומלח ורסק העגבניות בקערה.
לערבב היטב
להשאיר שיתקרר.
הכנת הבצק
בקערה שמים את הקמח, מלח, מים עד שהבצק יוצא גמיש ולא דביק.
מערבבים היטב ולשים את הבצק על משטח עבודה.
לחלק את הבצק ל 3
נותנים לבצק לנוח 10 דק' לפני הרידוד.
לרדד כל חלק לבצק דק אך לא דק מאוד
לפרוס עיגולים לשים באמצע מהמלית
מניחים מעל באמצע עוד עיגול
סוגרים היטב סביב.
מחממים שמן במחבט, לא עמוק.
מטגנים משני הצדדים עד אשר הצ'ודו יוצאים זהובים.
מגיש: יונית
מקור: אמא
שתף את המתכון