חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צוואר לבן על ראגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צוואר לבן על ראגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בשר צוואר לבן מחולק לשני נתחים
400 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות
70 גרם נקניק "קוסטיצה" חתוך לריבועים
140 מ"ל יין אדום יבש
250 גרם שמנת מתוקה
1 כף ציר בשר לבן
צרור קטן של מרווה
מעט פפריקה מעושנת
מלח ים
אופן ההכנה
יוצקים לסיר את היין ומוסיפים את הכרוב והנקניק ומבשלים עד לריכוך הכרוב. מתבלים במעט מלח.
לסיר נפרד יוצקים את השמנת ומוסיפים את המרווה ומצמצמים למחצית הכמות. מתבלים במעט מלח.
צולים את הבשר על מחבת גריל לשתי דקות מכל צד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לשבע דקות נוספות.
על צלחת ההגשה מניחים ארבע כפות מתערובת הכרוב ופורסים לידן את נתחי הבשר. יוצקים מעט מרוטב השמנת ליד הבשר ובוזקים מעליו פפריקה מעושנת.
מגיש: dylam
מקור: שף אייל טורס ממסעדת אודאון
שתף את המתכון