חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צוואר עוף ממולא "הלזעלך" או מילוי לעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הלזעלך - צוואר עוף ממולא או עוף ממולא brניתן להקפיא brטעים מפליא כדאי להשקיע
צוואר עוף ממולא "הלזעלך" או מילוי לעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הלזעלך - צוואר עוף ממולא או עוף ממולא brניתן להקפיא brטעים מפליא כדאי להשקיע
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
כיס עור של צוואר עוף עור צוואר תרנגולת תפור בקצהו ויוצר מאין כיס או כל חתיכת עור מתרנגולת שתופרים למאין כיס עור של עוף תפור לשקית קטנה)
למילוי:
2 כפות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות בצל קצוץ ומאודה בטיגון
2 כפות גזר קצוץ ומאודה בטיגון
1/2 כפית שום
1/4 כפית פלפל שחור
קמצוץ ציפורן
1-2 כפות שומן עוף קצוץ או 1-2 כפות שמן
לבישול:
שמן לטיגון
1 בצל פרוס לטבעות
מלח לפי הטעם (או אבקת מרק עוף(
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
המילוי:
מערבבים את כל החומרים למילוי וממלאים בתערובת את כיס העור של צוואר התרנגולת.
סוגרים בתפירה.
הבישול:
אפשרות א': מטגנים את כיס העור עם טבעות בצל והמלח על אש נמוכה עד שהם מזהיבים יפה מכל הצדדים.
אפשרות ב': מבשלים במרק עוף רותח את כיס העור עד שהוא צף.
אפשרות ג': חולטים את כיס העור במים רותחים ומוסיפים לחמין.
אפשרות ד' ניתן למלא עוף ולתפוס את הפתח עם קיסמים
אפשרות ה' ניתן למלא מעיים (קישקע)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון