הוראות הכנה
מרכיבים
550 גר´ בשר בקר פרוס לרצועות דקות
מצרכים למשרה הבשר:
2 כפות שמן
2 כפות סויה
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
4 כפיות קורנפלור
שאר המצרכים:
שמן להקפצה
2 בצלים קטנים פרוסים לפרוסות דקות
2 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים
2 גזרים פרוסים לפרוסות בעזרת הקולפן.
200 גר´ פטריות
200 גר´ שעועית ירוקה
1 כפית ג´ינג´ר קצוץ דק
1/2 ראש כרוב פרוס דק
4 שיני שום קצוצות
1 כף קורנפלור.
1 כפית סוכר
להגשה: אורז לבן או איטריות
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל מצרכי המשרה ומכניסים לתוכם את הבשר. משרים למשך כחצי שעה.
בסיר רחב (רצוי בווק) מחממים את השמן ומקפיצים את הבצלים, הסלרי והגזר, מוסיפים את הפטריות והשעועית הירוקה מקפיצים אותם כ-5 דקות מוציאים ושומרים בצד.
מוסיפים את הג´ינג´ר והכרוב, מקפיצים כ- 4 דקות. מוציאים ושומרים בצד עם הפטריות והשעועית.
מסננים את הבשר, (את נוזלי המשרה שומרים בצד) ,מעבירים לווק את שיני השום ואת הבשר ומקפיצים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים כף קורנפלור וכפית סוכר, מערבבים היטב ומוסיפים את כל הירקות , יוצקים את נוזל המשרה ומבשלים עוד שתי דקות,.
מגישים חם על מצע של אורז לבן או על מצע של איטריות סיניות מבושלות במים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון