חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ´ופ סואי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ´ופ סואי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
550 גר´ בשר בקר פרוס לרצועות דקות
מצרכים למשרה הבשר:
2 כפות שמן
2 כפות סויה
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
4 כפיות קורנפלור
שאר המצרכים:
שמן להקפצה
2 בצלים קטנים פרוסים לפרוסות דקות
2 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים
2 גזרים פרוסים לפרוסות בעזרת הקולפן.
200 גר´ פטריות
200 גר´ שעועית ירוקה
1 כפית ג´ינג´ר קצוץ דק
1/2 ראש כרוב פרוס דק
4 שיני שום קצוצות
1 כף קורנפלור.
1 כפית סוכר
להגשה: אורז לבן או איטריות
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל מצרכי המשרה ומכניסים לתוכם את הבשר. משרים למשך כחצי שעה.
בסיר רחב (רצוי בווק) מחממים את השמן ומקפיצים את הבצלים, הסלרי והגזר, מוסיפים את הפטריות והשעועית הירוקה מקפיצים אותם כ-5 דקות מוציאים ושומרים בצד.
מוסיפים את הג´ינג´ר והכרוב, מקפיצים כ- 4 דקות. מוציאים ושומרים בצד עם הפטריות והשעועית.
מסננים את הבשר, (את נוזלי המשרה שומרים בצד) ,מעבירים לווק את שיני השום ואת הבשר ומקפיצים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים כף קורנפלור וכפית סוכר, מערבבים היטב ומוסיפים את כל הירקות , יוצקים את נוזל המשרה ומבשלים עוד שתי דקות,.
מגישים חם על מצע של אורז לבן או על מצע של איטריות סיניות מבושלות במים
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון