הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
200 ג' מרגרינה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
2 1/2 כוסות קמח
3 ביצים שמן לטיגון
אופן ההכנה
מביאים בסיר לרתיחה מים עם המרגרינה,
לאחר שהמרגרינה נמסה מוסיפים את המלח, הסוכר, ואת הקמח, ומערבבים על האש על לקבלת בצק אחיד ומסירים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה מערבלים 3-5 ד' במהירות בינונית לקירור, מוסיפים את הביצים אחת-אחת מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר בחזרה אחרי כל הוספת ביצה.
בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פיה משוננת 1 ס"מ עד 1.5 ס"מ קוטר ומזלפים פסים בארוך 10 ס"מ לשמן חם, מטגנים עד להזהבה, להגשה אותנטית מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר מתובל בקינמון עד שהם מצופים בסוכר מכל הכיוונים, אפשר לוותר על הסוכר ולהגיש עם רטבים מתוקים, סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם, רוטב פירות חמוצים, וריבת חלב
מגיש:
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון