חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ורוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו אחד מן המתכונים הרבים של קרין גורן המדהימה!!!! brמומלץ בחום, חג חנוכה שמח לכוווווולם...
צ'ורוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו אחד מן המתכונים הרבים של קרין גורן המדהימה!!!! brמומלץ בחום, חג חנוכה שמח לכוווווולם...
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
200 ג' מרגרינה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
2 1/2 כוסות קמח
3 ביצים שמן לטיגון
אופן ההכנה
מביאים בסיר לרתיחה מים עם המרגרינה,
לאחר שהמרגרינה נמסה מוסיפים את המלח, הסוכר, ואת הקמח, ומערבבים על האש על לקבלת בצק אחיד ומסירים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה מערבלים 3-5 ד' במהירות בינונית לקירור, מוסיפים את הביצים אחת-אחת מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר בחזרה אחרי כל הוספת ביצה.
בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פיה משוננת 1 ס"מ עד 1.5 ס"מ קוטר ומזלפים פסים בארוך 10 ס"מ לשמן חם, מטגנים עד להזהבה, להגשה אותנטית מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר מתובל בקינמון עד שהם מצופים בסוכר מכל הכיוונים, אפשר לוותר על הסוכר ולהגיש עם רטבים מתוקים, סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם, רוטב פירות חמוצים, וריבת חלב
מגיש: רחליטה
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון