הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
200 גרם חמאה
3 כפות סוכר
½ כפית מלח
2 וחצי כוסות קמח
3 ביצים
שמן לטיגון
אבקת סוכר מעורבב עם מעט קינמון לזריה
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר את המים , החמאה, הסוכר והמלח.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים על האש עד לקבלת בצק אחיד.
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה.
מערבלים 2-3 דקות במהירות בינונית לצינון חלקי של הבצק.
מוסיפים את הביצים אחת אחת - מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר מחדש אחרי כל ביצה.
מחממים בסיר חדש את השמן לטיגון.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה, ומזלפים פסים באורך של 10 ס"מ לשמן החם.
מטגנים להזהבה מכל הכיוונים.
מגלגלים אותם חמים בסוכר וקינמון, ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון