חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ורוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'ורוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
200 גרם חמאה
3 כפות סוכר
½ כפית מלח
2 וחצי כוסות קמח
3 ביצים
שמן לטיגון
אבקת סוכר מעורבב עם מעט קינמון לזריה
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר את המים , החמאה, הסוכר והמלח.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים על האש עד לקבלת בצק אחיד.
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה.
מערבלים 2-3 דקות במהירות בינונית לצינון חלקי של הבצק.
מוסיפים את הביצים אחת אחת - מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר מחדש אחרי כל ביצה.
מחממים בסיר חדש את השמן לטיגון.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה, ומזלפים פסים באורך של 10 ס"מ לשמן החם.
מטגנים להזהבה מכל הכיוונים.
מגלגלים אותם חמים בסוכר וקינמון, ומגישים חם.
מגיש: RIKIT
מקור:
שתף את המתכון