חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צילי קון קרנה בקערית לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צילי קון קרנה בקערית לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון עבה (כתף או צוואר)
3 זנבות הודו מעושן חתוך לקוביות
1 קילו שעועית אדומה
2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים
1 פלפל צהוב או אדום חתוך לקוביות (לא חריף)
6 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
3 שיני שום
1/4 כוס יין אדום
1 פלפל צ'ילי חריף
1 כף אורגנו מיובש
1 כפית תבלין פלפל צ'ילי קצוץ.
1 כפית קימל
5 כוסות ציר בקר
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כוס כוסברה קצוצה
מלח פלפל שחור גרוס גס
ללחם:
1/2 ק"ג קמח לבן
1/2 ק"ג לחם מלא
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
כ-3 כוסות מים (פשוט להרגיש את הבצק)
אופן ההכנה
משרים את השעועית האדומה במים במשך 24 שעות.
קוצצים את הבצלים. חותכים את חזה האווז לקוביות קטנות. קוצצים את שיני השום. קוצצים היטב את פלפלי הצ'ילי האדומים הטריים - מי שלא אוהב חריף מאוד מוזמן לסלק את הגרעינים והלבן שבתוך הפלפלים. (להזהר לא לגעת בעיניים או בפה עם האצבעות בזמן הקיצוץ...).
חולטים את העגבניות במים רותחים לדקה, מסלקים את הקליפה וחותכים לקוביות.
1.בסיר גדול או קדרה מחממים את שמן הזית, ומטגנים את הבצל. לאחר 3 דקות מוסיפים את השום הקצוץ וקוביות זנבות ההודו. משחימים את הבצל וסוגרים את זנבות ההודו .
2.מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת כף עץ גדולה. מוסיפים את היין האדום ומצמצמים את הנוזלים במשך 2 דקות.
3.מוסיפים את הפלפל האדום החריף הקצוץ, הכוסברה, הפטרוזיליה, האורגנו, כפית קימל, פלפל צ'ילי אדום טחון, מעט מלח ופלפל שחור טחון. מערבבים היטב ומבשלים מספר דקות. 4.מוסיפים את קוביות העגבניות, רסק העגבניות והפלפל הצהוב/אדום. מחכים שהתבשיל יבעבע ואז מוסיפים את השעועית האדומה וציר הבקר. מבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי ובוחשים מדי פעם.
5.בסיום הבישול מתקנים תיבול (מלח, פלפל) ומגישים בקערית הלחם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון