חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ילי קון קרנה - גרסא 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'ילי קון קרנה - גרסא 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם בשר בקר טחון
300 גרם שעועית שחורה יבשה (שהושרתה במים ללילה שלם)
3 שיני שום קצוצות
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 פלפלים אדומים קצוצים
2 פלפלים ירוקים קצוצים
1 פלפל חריף קצוץ
5 עגבניות טריות קלופות
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
1 כף כמון
1 כף פפריקה מתוקה
קורט קינמון
3 כפות שמן
½ ליטר מים
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית במים כשעה. בסיר בעל תחתית עבה מטגנים את הבצל והשום כשלוש דקות. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הפלפלים ומטגנים יחד תוך ערבוב כ-10 דקות. מוסיפים את העגבניות והבשר ומערבבים. מוסיפים את המים, רסק העגבניות והתבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כחצי שעה. מוסיפים את השעועית המבושלת וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות עד שהתבשיל נעשה סמיך. מגישים עם אורז מקסיקני או נאצ'וס.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת קולומבוס
שתף את המתכון