הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש שום, קלוף וקצוץ לפרוסות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
עלי רוזמרין מגבעול אחד
פלפל חריף אחד (רצוי ירוק, אבל ניתן להשתמש גם באדום)
1/2 כוס חומץ בן יין
1 כוס שמן קנולה (ניתן גם להשתמש בשמן אחר, אבל לא מומלץ שמן זית בגלל טעמו החזק)
מלח לפי הטעם - אפשר להתחיל עם כפית שטוחה בלי לטעום.
תוספות אפשריות:
אורגנו, טימין או ריחן (המקור - CookShare)
אנשובי (מודה, לא ניסיתי, נראה לי מיותר, אבל ראיתי מתכון עם זה ב-YNet)
בצל (המקור - CookShare)
אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון, וטוחנים בפולסים קצרים.
המטרה להגיע לעיסה גסה אך אחידה... לא לממרח.
לאחר ההוצאה ממעבד המזון, מוסיפים מלח תוך כדי טעימה.
חשוב להניח במקרר ל-24-48 שעות למנוחה בתוך צנצנת סגורה על מנת שהטעמים יתאחדו בצורה יפה.
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון