חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ימיצ'ורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'ימיצ'ורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לצנצנת גדולה:
צרור גדול של פטרוזיליה שטופה היטב ובלי הגבעולים העבים
(הערה: מי שאוהב, יכול להוסיף כוסברה, אבל זה לא ממש המקור)
½1 ראשי שום או כמות דומה של שום כתוש מוכן
1 עלה דפנה מפורר
פלפל שחור או תערובת פלפלים (לפי הטעם, אבל הטעם לא אמור להיות חריף)
2 כפות שטוחות מלח שולחן
1 פלפל אדום חריף
1 כף מחוקה פפריקה מתוקה
1 כוס מים מינראליים או מסוננים
1 כוס חומץ הדרים
¼ כוס שמן תירס (או שמן זית אבל זה לא ממש ארגנטינאי)
¼ כוס יין אדום מאיכות טובה
אופן ההכנה
1. לעקר את הצנצנת.
2. טוחנים פטרוזיליה במעבד מזון. מוסיפים את שאר המרכיבים היבשים ומערבבים היטב במעבד מזון.
3. מוסיפים את הנוזלים וממשיכים לעבד זמן קצר.
4. מיישנים את התערובת שבוע לפחות לגיבוש טעמים.
מגיש: סיטרין
מקור: אלדד לוי - על השולחן גליון 184
שתף את המתכון