חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צימעס - גזר מבושל מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחילופין ניתן להמיר את כמות הגזר הטרי בגזר גמדי קפוא שהופשר, brתהליך הבישול קצר יותר.
צימעס - גזר מבושל מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחילופין ניתן להמיר את כמות הגזר הטרי בגזר גמדי קפוא שהופשר, brתהליך הבישול קצר יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 גזרים גדולים קלופים
50 גר' מרגרינה
½ כוס סוכר
¼ כוס מיץ תפוזים או מים
½ כוס צימוקים (לבחירה)
5 שיזיפים שחורים מיובשים מגולענים (לבחירה).
אופן ההכנה
פורסים את הגזר לפרוסות אחידות בעובי 5 מ"מ.
ממסים את המרגריה במחבת, מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את הצימוקים והשזיפים ומבשלים עד לריכוך הגזר, לא לבשל יתר על המידה, הגזר צריך להיות רך אך לא דייסתי.
אם יש צורך מוסיפים עוד מים, במיוחד אם מוסיפים את הצימוקים והשזיפים הסופגים חלק מהנוזל.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון