חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפוי פריך לעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפוי פריך לעוף בתנור
ציפוי פריך לעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפוי פריך לעוף בתנור
הוראות הכנה
מרכיבים
פרורי לחם, שומשום, אפשר להוסיף גם פרורי קורנפלקס.
חרדל, חלקי עוף רצויים: כרעיים, שוקיים.
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה אדומה, א.שום.
מרגרינה.
תבנית אפיה מצופה בנייר אפיה.
אופן ההכנה
1. מורחים את חלקי העוף בחרדל ומשהים.
2. מערבבים את חומרי הציפוי ושמים בשקית עמדה ללא חורים, די גדולה להכיל את חלקי העוף.
3. מכינים תבנית אפיה מצופה בנייר אפייה.
4. מכניסים את חלקי העוף, כל אחד בנפרד, לשקית עם חומרי הציפוי ומערבבים היטב עד לציפוי מלא של העוף.
5. מסדרים את חלקי העוף המצופים בתבנית ומפזרים חתיכות מרגרינה קטנות בין חלקי העוף ואופים כשעה וחצי בחום בינוני בתבנית פתוחה ולא הופכים את העוף במהלך האפייה.
העוף מקבל ציפוי חום ופריך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון