חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס בטטה בקאייגו בליווי רוטב שום שמיר חרדל וחזרת לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס בטטה ברוטב קאייגן מיטבל שום חרדל וחזרת לבנה
ציפס בטטה בקאייגו בליווי רוטב שום שמיר חרדל וחזרת לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס בטטה ברוטב קאייגן מיטבל שום חרדל וחזרת לבנה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לציפס בטטה
6 בטטות בינוניות
שמן לטיגון
לתערובת הקאייגן:
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית אבקת צילי יבש
1 כפית אבקת שום או 1 כפית שום כתוש
1 כפית טימין מיובש
1/2 כפית מלח גס
למיטבל שום חרדל וחזרת לבנה
החומרים
3 חלמוני ביצה )הצהוב(
1 כוס שמןלערך
מעט מיץ לימון
1 כף חרדל דיזון מגורגר
10 שיני שום כתושים
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף שמיר קצוץ
מעט מלח
מעט סוכר
לעידון 3 כפות שמנת חמוצה )לא הכרחי(
(
אופן ההכנה
אופן הכנת הבטטות
1.רוחצים היטב את הבטטות
2.מבשלים על קליפתם כ 3 דקות ניתן לעשות במיקרו
מנקבים עם מזלג את הקליפה ובכלי פלסטיק מכניסים
)ללא מים( למיקרו מכוסה בכיסוי לא אטום ל 3 דקות
בחם מקסימלי
3.פורסים על קליפתם לטבעות בעובי של 1/2 ס"מ
4.מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את טבעות הבטטה
בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב.
5.הכנת רוטב הקאייגן
מערבבים את תערובת הקאייגן בקערה קטנה.
6.מוציאים את טבעות הבטטה המטוגנים מהשמן ומיד
בוזקים עליהם את התערובת הקאייגן.
אופן הכנת מיטבל השום חרדל שמיר וחזרת
1.בקערת בלנדר מוט או בלנדר או מקציף מקציפים את
חלמוני הביצה ומזלפים כף אחר כף את השמן עד
שמיתקבל מיונז מזלפים אט אט את מיץ הלימון והחרדל
דיזון עד אשר מיתקבל מיונז סמיך
2.מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים כמה שניות לעירבוב
3.מעבירים לצלחת הגשה
* אם לבשרי לא להוסיף שמנת
**ניתן להוסיף כפית חזרת לבנה של היינץ )מדהים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון