הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות בינוניות שטופים וחתוכים למקלות ציפס
2 כפות שמן זית
1/2 כף פפריקה מעושנת
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף אבקת שום.
1/4 כף מלח גס
לרוטב ההגשה:
1 גביע שמנת חמוצה
2-4 כפות עירית קצוצה
2-3 כפות מיונז ביתי (אם אין, אז קנוי)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
אופן הכנת מקלוני הבטטה:
מעסים היטב.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ- 45 דקות עד הזהבה.
אופן הכנת רוטב ההגשה:
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.
אם משתמשים במיונז קנוי, מוסיפים כמה טיפות מיץ לימון ומעט חרדל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון