חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס בטטה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס בטטה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות בינוניות שטופים וחתוכים למקלות ציפס
2 כפות שמן זית
1/2 כף פפריקה מעושנת
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף אבקת שום.
1/4 כף מלח גס
לרוטב ההגשה:
1 גביע שמנת חמוצה
2-4 כפות עירית קצוצה
2-3 כפות מיונז ביתי (אם אין, אז קנוי)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
אופן הכנת מקלוני הבטטה:
מעסים היטב.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ- 45 דקות עד הזהבה.
אופן הכנת רוטב ההגשה:
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.
אם משתמשים במיונז קנוי, מוסיפים כמה טיפות מיץ לימון ומעט חרדל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון