חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'יפס תפוחי אדמה אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש דרכים רבות להכנת צ'יפס. המיוחד בהכנה קלה זו הוא הרוטב והתוצאה brהטעימה והקלה להכנה.
צ'יפס תפוחי אדמה אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש דרכים רבות להכנת צ'יפס. המיוחד בהכנה קלה זו הוא הרוטב והתוצאה brהטעימה והקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בינוניים
לרוטב:
1 כף גדושה מיונז קל ("הלמנס "- מומלץ)
1 כף שמן זית משובח
4 שני שום כתושות
1 כפית גדושה , אבקת מרק בצל
½ כפית מלח דק
קורט פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 200°c.
הכנת תפוחי האדמה:
לבשל במיקרוגל בצורה הבאה: לסדר את תפוחי האדמה כמו פרח על צלחת המיקרוגל.
לכסות בכסוי פלסטי ,המיוחד למיקרוגל, ולהפעיל בעוצמה מלאה 4 דקות.
להפוך את תפוחי האדמה על צדם השני ולחזור על הפעולה.
לסובב את תפוחי האדמה, כך שהצד שפנה למרכז ה"פרח", יפנה החוצה,
להפעיל את המיקרוגל ל- 2 דקות נוספות. להוציא ולקרר.
בינתיים להכין את הרוטב:
לערבב היטב את כל חומרי הרוטב, בקערית, להניח בצד.
לקלוף את תפוחי האדמה , לחצות לאורך ולחתוך כל מחצית לצורת צ'יפס (רצועות).
למרוח רוטב (הרוטב סמיך כמו משחה ורצוי להיעזר במברשת סיליקון רכה) על כל רצועת תפוח אדמה משני צדדיו ולהניח על התבנית בשכבה אחת צפופה.
לאפות 20 עד 25 דקות, או עד שמשחים יפה.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: איילת רז
שתף את המתכון