חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס תפוחי עץ מסוכרים וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס תפוחי עץ מסוכרים וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי גאלה או סמית
5-6 כפות סוכר דמררה
½ כפית קינמון
6 כפות מיץ לימון
מים
אופן ההכנה
1.הפעל את התנור והטורבו על 80 מעלות
2.מלאו קערה עם מים קרים ו6 כפות הלימון הלימון.
3.בעזרת מנדולינה דקה פורסים את התפוחים, לתוך קערת הנוזל (מונע השחמה מוקדמת של התפוחים)
4.מרפדים 2 תבניות אפייה עם נייר האפיה מיבשים את הפרוסות התפוחים בעזרת מגבת סופגת
ומסדרים על נייר האפיה.
5.מפזרים קינמון וסוכר
6. מכניסים לתנור לשעתיים בודקים ע"י הוצאת פלח וקירורו באם הוא פריך זה מוכן ולא להמשיך לעוד חצי שעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון