הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי גאלה או סמית
5-6 כפות סוכר דמררה
½ כפית קינמון
6 כפות מיץ לימון
מים
אופן ההכנה
1.הפעל את התנור והטורבו על 80 מעלות
2.מלאו קערה עם מים קרים ו6 כפות הלימון הלימון.
3.בעזרת מנדולינה דקה פורסים את התפוחים, לתוך קערת הנוזל (מונע השחמה מוקדמת של התפוחים)
4.מרפדים 2 תבניות אפייה עם נייר האפיה מיבשים את הפרוסות התפוחים בעזרת מגבת סופגת
ומסדרים על נייר האפיה.
5.מפזרים קינמון וסוכר
6. מכניסים לתנור לשעתיים בודקים ע"י הוצאת פלח וקירורו באם הוא פריך זה מוכן ולא להמשיך לעוד חצי שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון