הוראות הכנה
מרכיבים
20 גרם חמאה
½ ק"ג תערובת פטריות: פורטבלו, ירדן ושמפיניון חתוכים לקוביות
2 ליטר מים
½ בצל קצוץ
1 ענף סלרי קצוץ
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את החמאה עם תערובת הפטריות ומשחימים מעט את הפטריות. מוסיפים את הבצל והסלרי ומערבבים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים כך כחצי שעה עד שכמות הנוזלים מצטמצמת לחצי. מסננים ושומרים את הנוזל בנפרד מהפטריות.
מגיש:
מקור: שף אבי שקרל ממסעדת בליני
שתף את המתכון