הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
750 ג´ צלי בקר
5 כפות קמח חיטה
2 כפות שמן
2 בצלים חתוכים גס
2 שיניי שום כתושות
1.5 כוסות בירה לבנה
1/4 כוס מרק עוף צח
2 גזרים מקולפים וחתוכים לפרוסות
1/4 כף אגוזים קלויים וטחונים
1/2 כפית סוכר
3 כפות רסק עגבניות
2 כפיות חומץ
1 עלה דפנה
5 כוסות פטריות שמפיניון קטנות
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
לחמם מראש את התנור ל250 מעלות.
לנקות את הבשר, לערבב 3 כפות קמח , המלח, והפלפל.
לטגן את הבשר בסיר מכל צדדיו עד להזהבה עמוקה.
ולהניח בקערת פיירקס.
באותו סיר לטגן את הבצל והשום עד שיזהיבו.
להוסיף 2 כפות קמח ולבשל כדקה.
בהדרגה להוסיף את הבירה והמרק לערבב עד שירתח.
להוסיף את שאר הרכיבים פרט לפטריות.
לצקת את הרוטב על הבשר לכסות בנייר אלומיניום
ולאפות בתנור שעה וחצי.
להוסיף את הפטריות ולהמשיך באפייה כ1/2 שעה עד שעה נוספות.
להמתין כ-5 עד 10 דקות ולחתוך את הבשר לפרוסות דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון