חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר בבירה נוסח ארגנטינה - Punta de Cadera a la cerveza
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתון מאכלי עמים: מתכונים ממקור ארגנטינאי ייתקבלו בברכה. brצלי בקר בבירה - Punta de Cadera a la cerveza
צלי בקר בבירה נוסח ארגנטינה - Punta de Cadera a la cerveza
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתון מאכלי עמים: מתכונים ממקור ארגנטינאי ייתקבלו בברכה. brצלי בקר בבירה - Punta de Cadera a la cerveza
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
750 ג´ צלי בקר
5 כפות קמח חיטה
2 כפות שמן
2 בצלים חתוכים גס
2 שיניי שום כתושות
1.5 כוסות בירה לבנה
1/4 כוס מרק עוף צח
2 גזרים מקולפים וחתוכים לפרוסות
1/4 כף אגוזים קלויים וטחונים
1/2 כפית סוכר
3 כפות רסק עגבניות
2 כפיות חומץ
1 עלה דפנה
5 כוסות פטריות שמפיניון קטנות
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
לחמם מראש את התנור ל250 מעלות.
לנקות את הבשר, לערבב 3 כפות קמח , המלח, והפלפל.
לטגן את הבשר בסיר מכל צדדיו עד להזהבה עמוקה.
ולהניח בקערת פיירקס.
באותו סיר לטגן את הבצל והשום עד שיזהיבו.
להוסיף 2 כפות קמח ולבשל כדקה.
בהדרגה להוסיף את הבירה והמרק לערבב עד שירתח.
להוסיף את שאר הרכיבים פרט לפטריות.
לצקת את הרוטב על הבשר לכסות בנייר אלומיניום
ולאפות בתנור שעה וחצי.
להוסיף את הפטריות ולהמשיך באפייה כ1/2 שעה עד שעה נוספות.
להמתין כ-5 עד 10 דקות ולחתוך את הבשר לפרוסות דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון