הוראות הכנה
מרכיבים
כ-1 ק"ג צלי בקר
כ-1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין אדום יבש
2 כפות סילן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
1 סלסלת פטריות שמפניון חצויות
4 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
לחמם בסיר רחב את השמן ולטגן את הבשר מכל הצדדים מס' דקות, להוסיף מלח, פלפל שחור
פפריקה מתוקה , סילן ויין אדום. להביא לרתיחה ולהנמיך לאש נמוכה , להמשיך לבשל כשעתיים
לקרר את הבשר כשעה, ולפרוס . בסיר נוסף לטגן את הפטריות כ-5 דקות להוסיף את פרוסות
השום ולערבב כדקה נוספת . להעביר את הרוטב של הצלי לפטריות ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה
לסדר את פרוסות הבשר בסיר ולבשל על אש נמוכה כ-15 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון