חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר ביין אדום וסילן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר ביין אדום וסילן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ-1 ק"ג צלי בקר
כ-1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין אדום יבש
2 כפות סילן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
1 סלסלת פטריות שמפניון חצויות
4 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
לחמם בסיר רחב את השמן ולטגן את הבשר מכל הצדדים מס' דקות, להוסיף מלח, פלפל שחור
פפריקה מתוקה , סילן ויין אדום. להביא לרתיחה ולהנמיך לאש נמוכה , להמשיך לבשל כשעתיים
לקרר את הבשר כשעה, ולפרוס . בסיר נוסף לטגן את הפטריות כ-5 דקות להוסיף את פרוסות
השום ולערבב כדקה נוספת . להעביר את הרוטב של הצלי לפטריות ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה
לסדר את פרוסות הבשר בסיר ולבשל על אש נמוכה כ-15 דקות נוספות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון