הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כתף טלה
מעט מרגרינה
2 כפות שמן
מלח, פלפל שחור
1/2 כוס מרק צח או יין לבן
פטרוזיליה
אופן ההכנה
מניחים את הבשר בתבנית צליה.
משפשפים את הבשר במרגרינה ומטפטפים עליו את השמן.
יוצקים את המרק לתוך התבנית.
אופים במרכז התנור במשך 3/4 1 שעות (להרטיב לעיתים קרובות).
מוציאים את הבשר מהתבנית ומניחים בכלי הגשה.
בסכין חדה חותכים את הבשר לריבועים (עד העצם) אבל לא מסירים אותו.
מצננים היטב ומעטרים בפטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון