הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
נתח צלי כתף מס'5 או 6
2 בצלים
2 שקיות רוטב צלי של "אסם"
מעט מלח
פלפל אנגלי
מעט עלי דפנה
פלפל שחור.
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מבשלים הנתח השלם במים ,מסירים הקצף והלכלוך,שוטפים ומחזרים שוב לסיר לבישול עם מים עלי דפנה ופלפל אנגלי.
מניחים לבישול כשעה שעה וחצי.
לאחר כשעה וחצי מוציאים הנתח ומניחים על מגש עץ,שומרים מעט מציר הבקר.
פורסים לפרוסות בעובי של כ3-4 ס"מ .
חותכים הבצל לרצועות
פותחים את שקיות הרוטב ב2 כוסות מים .בסיר מניחים הבצל מעל הרוטב מתבלים במעט מלח-זהירות הרוטב והבשר מלוחים מספיק-להוסיף מעט מאוד,מעט פלפל שחור,להוסיף עוד מעט מהציר השמור .
להוסיף את נתחי הצלי החתוכים ואם צריך מוסיפים הציר כדי שיכסה הנתחים ועוד קצת...
מניחים לבישול לעוד כשעה וחצי שעתיים עד שהבשר רך מאוד .
מגישים חם עם פירה או אורז או פלחי תפוחי אדמה בצד.
טעים ומומלץ מאוד!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון