חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר טעים ביותר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר עם בצל קל להכנה וטעים ביותר
צלי בקר טעים ביותר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר עם בצל קל להכנה וטעים ביותר
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
נתח צלי כתף מס'5 או 6
2 בצלים
2 שקיות רוטב צלי של "אסם"
מעט מלח
פלפל אנגלי
מעט עלי דפנה
פלפל שחור.
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מבשלים הנתח השלם במים ,מסירים הקצף והלכלוך,שוטפים ומחזרים שוב לסיר לבישול עם מים עלי דפנה ופלפל אנגלי.
מניחים לבישול כשעה שעה וחצי.
לאחר כשעה וחצי מוציאים הנתח ומניחים על מגש עץ,שומרים מעט מציר הבקר.
פורסים לפרוסות בעובי של כ3-4 ס"מ .
חותכים הבצל לרצועות
פותחים את שקיות הרוטב ב2 כוסות מים .בסיר מניחים הבצל מעל הרוטב מתבלים במעט מלח-זהירות הרוטב והבשר מלוחים מספיק-להוסיף מעט מאוד,מעט פלפל שחור,להוסיף עוד מעט מהציר השמור .
להוסיף את נתחי הצלי החתוכים ואם צריך מוסיפים הציר כדי שיכסה הנתחים ועוד קצת...
מניחים לבישול לעוד כשעה וחצי שעתיים עד שהבשר רך מאוד .
מגישים חם עם פירה או אורז או פלחי תפוחי אדמה בצד.
טעים ומומלץ מאוד!
מגיש: רחלי_ב
מקור:
שתף את המתכון