הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג כתף מרכזי או פלש פילה פרוס טרי
10 בצלצלים קצוצים
10 שיני שום לא מקולפות
2 בקבוקי יין אדום קברנה סוביניון
1 בטטה קצוצה
4 יח' ענפי טימין קצוצים
1/2 כוס שמן זית כתית
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
50 גרם חמאה או 50 גרם מחמאה
אופן ההכנה
מניחים את הבצל, השום והטימין בסיר רחב ומטגנים למשך 10 דקות בשמן זית.
מוסיפים את יתר החומרים למעט הבשר ומביאים לרתיחה של הנוזלים לשם אידוי האלכוהול.
מוסיפים את הבשר ומבשלים כשעתיים עד שלוש על אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה 5 דקות לפי סיום הבישול ומערבבים היטב.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון