חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר עם רוטב שאלוט ויין ארגנטינאי אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר עם רוטב שאלוט ויין ארגנטינאי אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג כתף מרכזי או פלש פילה פרוס טרי
10 בצלצלים קצוצים
10 שיני שום לא מקולפות
2 בקבוקי יין אדום קברנה סוביניון
1 בטטה קצוצה
4 יח' ענפי טימין קצוצים
1/2 כוס שמן זית כתית
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
50 גרם חמאה או 50 גרם מחמאה
אופן ההכנה
מניחים את הבצל, השום והטימין בסיר רחב ומטגנים למשך 10 דקות בשמן זית.
מוסיפים את יתר החומרים למעט הבשר ומביאים לרתיחה של הנוזלים לשם אידוי האלכוהול.
מוסיפים את הבשר ומבשלים כשעתיים עד שלוש על אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה 5 דקות לפי סיום הבישול ומערבבים היטב.
מגיש: ליאת
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון