הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2 בצלים בינוניים
1 ראש שום
חוואיג' למרק
5 יחידות הל כתושות
½ כפית מלח גס
½ כוס מים רותחים
1 כף אבקת מרק
1/8 כוס שמן זית
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם 1 כף שמן זית (במידה ומשתמשים בבשר כבש, אין צורך בשמן)
להוסיף את הבשר ולטגן אותו כרבע שעה.
להוסיף מחצית מכמות השום, את ההל הכתוש, והמלח.
להנמיך את האש ולבשל בסיר מכוסה על אש נמוכה, כ- ½ שעה תוך כדי בחישה מידי פעם.
לאחר מכן להוסיף את המים הרותחים, אבקת המרק ומחצית השום שנותרה ולבשל 1 שעה נוספת. או עד שקוביות הבשר יתרכחו דיין
מגיש:
מקור: קובץ מאכלי תימן
שתף את המתכון