הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1/2 1 ק "ג בשר אדום מיושן עם עצם.
2 ראשי שום קלופים
5 בצלי שאלוט קצוצים
חבילת פטריות פורטובלו קצוצות
1 פלפל אדום טרי חריף וקצוץ
4 עגבניות (לאחר חליטה וקילוף) קצוצות
1/3 כס שמן זית
כוס יין אדום יבש שרי
גבעול טימין טרי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
ההכנה
מטגנים במחבת בחום גבוהה את הבשר עד לקבלת צבע שחום
מסירים מהמחבת את הבשר ושמים בסיר רחב
מוסיפי למחבת את הירקות ומטגנים. מוסיפים את היין לירקות ומבשלים 5 דקות
מעבירים את הרוטב והירקות לסיר הבשר. מוסיפים את הטימין המלח ופלפל שחור גרוס טרי
ומבשלים על אש קטנה 3 שעות
בהגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה לכל צלחת
בתאבון
אלי גרשון
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון