חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר מס' 5
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר מס' 5
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
צלי בשר מס' 5
2 גבעולי כרפס
2 גזרים
1 בצל
1 תפוחי אדמה
1/2 כף פפריקה
1/4 כף כורכום
מלח, פלפל שחור
אבקת מרק בשר
1/4 כפית אגוז מוסקט
3 מקלוני קינמון
1/4 כפית זינגויל
1/4 כוס שמן
1 כוס יין אדום
מים, 1/2 סיר
אופן ההכנה
1. לתוך סיר לחץ מכניסים את הבשר השלם בתוספת הירקות החתוכים לקוביות גדולות.
2. מוסיפים את התבלינים למעט אגוז מוסקט, זינגויל וקינמון.
3. מוסיפים כוס יין, שמן ומים עד לכיסוי הבשר.
4. מבשלים 3/4 שעה.
5. מקררים את הבשר לחלוטין.
6. את הירקות מועכים ומכניסים לסיר יחד עם הנוזלים.
7. פורסים את הבשר שהתקרר, מוסיפים לירקות יחדמ עם אגוז מוסקט, זינגויל וקינמון
ומבשלים על להבה נמוכה מכוסה כשעה וחצי.
מגיש: lanah31
מקור: אתי בן שושן
שתף את המתכון