הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר (אני משתמש במס. 5 או 6 )
סלסלת פיטריות שמפיניון
2 בצלים גדולים קצוצים
5 עלי דפנה
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק פיטריות
3 שני שום קצוצים
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר שלם יחד עם מעט כורכום ועלי דפנה כ - שעה וחצי. מקררים את הבשר.
(רצוי לבשל אותו יום קודם)
למחרת פורסים את הבשר דק , בסיר מטגנים את הבצלים מוסיפים את השום, פיטריות ומאדים הכל. מוסיפים את הבשר מאדים כ- 5 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את מי הבישול של הבשר שבושל מיום האתמול .
כעבור כרבע שעה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות מהולה במים רותחים ומבשלים עוד כ 15- דקות.
מגיש:
מקור: מרסל שושן
שתף את המתכון