חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר ציליאני צ´לקיקאן- CHALQUICAN
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהמטבח הצ´יליאני brצ´לקיקאן- נזיד בשר CHALQUICAN br
צלי בשר ציליאני צ´לקיקאן- CHALQUICAN
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהמטבח הצ´יליאני brצ´לקיקאן- נזיד בשר CHALQUICAN br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
2 קילו חזה בקר או כתף מרכזית
1 בצל גדול
4 תפו"א גדולים
1/4 קילו דלעת
2 שיני שום
1/2 כוס שמן
פלפל חריף קצוץ
1/4 כפית צילי גרוס
פלפל שחור
אורגנו
כמון
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
לחתוך את הבשר לחתיכות של 3X3 ס"מ
מטגנים את הבשר בסיר עם התבלינים והבצל הקצוץ כ-10 דקות.
מוסיפים מים מביאים לרתיחה מנמיכים אש לאש קטנה ומבשלים כ שעתיים
עד אשר הבשר יתרכך.
מוסיפים את תפו"א והדלעת חתוכים לקוביות.
מוסיפים מיים, וממשיכים לבשל עד שתפו"א מוכנים.
מצמצמים מעט נוזלים
להגיש בקערה ולקשט בפטרוזיליה.
בליווי לחם לבן טרי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון