חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילוגרם בשר כתף
2 בצלים
2 גזרים פרוסים
5 שיני שום כתושות
2 עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי
מעט מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר ועם בצל אחד קצוץ, שיני השום ומעט מלח עד למצב השחמה. מוסיפים מעט מים ומשחימים מכל צד עד לקבלת גוון כהה מאד (את הפעולה מבצעים עד להגעת הגוון הרצוי).
אחרי השחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים (הגזרים, בצל פרוס, עלי הדפנה, מלח ופלפל). מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. כעבור שעתיים מקררים את סיר הבשר ומכניסים למקרר למס' שעות.
לפני ההגשה פורסים את הבשר לפרוסות ויוצקים מעל את הרוטב שנוצר מסביבו. מגישים את הצלי קר בליווי הירקות.
מגיש: ליאןן
מקור: באדיבות מסעדת סנדר
שתף את המתכון