הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 שיני שום
1.5 ק"ג שוק טלה
25 גרם מרגרינה
מלח, פלפל
רוזמרין מיובש (לא חובה)
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות
לקלוף שיני שום ולחתוך לשבבים דקים
לשים את הבשר בתבנית צליה כששיכבת השומן כלפי מעלה.
בעזרת סכין עושים חתכים בבשר ומכניסים לכל חתך שבב שום (דוחפים אותו פנימה)
מורחים את הבשר במרגרינה, מתבלים במלח בפלפל וברוזמרין.
צולים במשך 3/4 1 שעה או עד שהמיצים היוצאים מהבשר נראים צלולים וחסרי צבע.
מעבירים את הבשר לצלחת הגשה ומכינים רוטב ממיצי התבנית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון