הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג רולדת צלי כתף בקר 5
4 כפות עגבניות מרוסקות משומרות
1 בצל גדול קצוץ דק
1 עלה דפנה
מלח ופלפל
1/2 כפית כורכום
שמן
2 כוסות ציר בקר
אופן ההכנה
1) מרתיחים את רולדת הבשר בסיר עם מים ומבשלים עד שתהיה רכה. עדיף בסיר
לחץ כשעה וחצי.
2) שומרים את ציר הבקר ובינתיים מניחים לבשר להתקרר היטב. עדיף ללילה.
3) מחממים שמן בסיר ומאדים עגבניות ובצל כ - 10 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
4) מוסיפים 2 כוסות ציר בקר ומביאים לרתיחה. מוסיפים פרוסות בשר
שהושחמו קלות במחבת ומבשלים על אש קטנה כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון