הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
3 שני שום כתושות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
2 יח' חזה עוף -קוביות
10 נקניקיות פרוסות
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ והשום.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה מתבלים בפפריקה ומלח ומטגנים במשך 5 דקות. משמנים תבנית פיירקס ויוצקים את כל התכולה. מוסיפים מים עד לגובה תפוחי האדמה. מוסיפים את חזה העוף והנקניקיות . מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ואופים 40 דקות.
מסירים את הרדיד ו בודקים את תפוחי האדמה אם הם רכים.
וצולים עוד 10 דקות ללא נייר כסף להשחמה קלה.
ב ת א ב ו ן !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון