חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי מקסיכני בתוספת שעועית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי מקסיכני חריף בליווי שעועית שחורה
צלי מקסיכני בתוספת שעועית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי מקסיכני חריף בליווי שעועית שחורה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר לצלי רצוי צאך או צוואר
1 כוס שעועית שחורה שהושרתה במים ללילה
1 כוס קמח
קופסאת רסק קטנה
2 כוסות ציר בשר או 2 כוסות מרק בשר מאבקת מרק
6 גזרים מקולפים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום לחוצות
2 פילפלי צילי או 1 כפית צילי טחון
כף גרגירי כמון
פלפל שחור גרוס עבה
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה מפזרים את הקמח
2. משמנים במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור את הבשר
3. מעבירים לקמח ומקמחים היטב את נתח הבשר
4. בסיר גדול עם 3 כפות שמן זית סוגרים את נתח הבשר עד הזהבה כ 3 דקות לכל צד.
5. מוצאים את נתח הבשר ומניחים בצד
6. מוסיפים לסיר עוד כף שמן את הבצל הקצוץ,גרעיני הכמון, הפלפלים החריפים, מלח ופלפל
שחור גרוס עבה ומטגנים מס דקות עד לשקיפות הבצל מוסיפים את שיני השום.
7. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים מעט עד שזה מתחיל להדבק לתחתית
8. מוסיפים 1/2 כוס מרק בשר ומגרדים היטב את התחתית עם כף עץ
9. מוסיפים את נתח הבשר מעליו מסדרים את הגזרים ואת השעועית השחורה
10. ממלאים עם ציר הבשר עד לגובה של 80% מהתוכן ומביאים לרתיחה
11. מנמיכים לאש קטנה ל 3 שעות.
מגישים בליווי אורז לבן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף קיט סנו
שתף את המתכון