חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עגל עם פטריות בסיר לחץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brצלי עסיסי ורך עם רוטב חום סמיך מעורר תיאבון. מה עוד צריך? brמומלץ להשתמש בבשר צלי עגל של "עגל הגולן". br
צלי עגל עם פטריות בסיר לחץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brצלי עסיסי ורך עם רוטב חום סמיך מעורר תיאבון. מה עוד צריך? brמומלץ להשתמש בבשר צלי עגל של "עגל הגולן". br
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג בשר עגל לצלי ("עגל הגולן" קפוא)
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול
½ כפית מלח דק
1 סלסלה פטריות שמפיניון טריות
1 כוס יין אדום יבש
2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות "קנור"
½1 כוסות מים
1 קובייה "ניחוח צלי" של "קנור"
½ כפית אבקת קארי
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור גרוס גס (לא חובה)
אופן ההכנה
להפשיר את הבשר במקרר לפחות 24 שעות עד שהשכבה העליונה רכה למגע.
להוציא מן המקרר ולחתוך לאורך הגוש ואח"כ לחתוך כל חצי לפרוסות בעובי 1-½1 ס"מ.
לטגן את הפרוסות במחבת עם שמן הזית 2-3 דקות מכל צד ולהוציא לצלחת עם נייר סופג. לחתוך את הבצל לקוביות או פרוסות דקות ולטגן , עד שקיפות , באותו השמן שבו טוגן הבשר. לחתוך מן הפטריות את הקנים ולפרוס לפרוסות דקות. להוסיף לבצל במחבת לערבב ולטגן 2 -3 דקות. להעביר את הבשר לסיר לחץ ולהוסיף את הבצל והפטריות. לגרד קובית ניחוח צלי לסיר ולהוסיף יין ומים ואבקת מרק פטריות. לתבל במלח פלפל פפריקה וקארי . לערבב בסיר ע"י הרמה וסבוב . לסגור את הסיר ולהביא לרתיחה. להעביר את סיר הלחץ לאש הקטנה ביותר כך שתמשך הרתיחה העדינה .
לבשל במשך 1 שעה . לשחרר לחץ בזהירות ולפתוח את הסיר. לתת להתקרר כ-5 דקות ולהגיש עם תוספת חמה. (תפוחי אדמה פירה או אורז לבן).
בתיאבון !
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון