אני שמאוד אוהבת אוכל תימני מצאתי מאכל תימני שאפשר ללקק אחריו את האצבעות בלי הפסקה! brמאכל שיתאים מאוד לארוחות משפחתיות וארוחות גדולות עם אורחים. br brאם תמיד רציתם שהניחוח של אוכל טעים מאוד שמתבשל יבוא הפעם מהבית שלכם ולא של השכנים- המתכון הזה בוודאי יתאים לכם! brגם מריח טוב וגם- טעים!
|
|
אני שמאוד אוהבת אוכל תימני מצאתי מאכל תימני שאפשר ללקק אחריו את האצבעות בלי הפסקה! brמאכל שיתאים מאוד לארוחות משפחתיות וארוחות גדולות עם אורחים. br brאם תמיד רציתם שהניחוח של אוכל טעים מאוד שמתבשל יבוא הפעם מהבית שלכם ולא של השכנים- המתכון הזה בוודאי יתאים לכם! brגם מריח טוב וגם- טעים!
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים דק
1 עוף מחולק לרבעים- אפשר גם לשים שוקיים בנוסף
6 שיני שום כתושות
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
2 כפיות חוויאג' למרק
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כוס מרק עוף צח
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר כבד את השמן ומזהיבים את הבצלים. מוסיפים את העוף ומזהיבים היטב משני הצדדים.
2. מוסיפים לסיר את השום, התבלינים, אבקת המרק (חוויאג' למרק) והמרק הצח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מכסים ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך והרוטב סמיך ובעת הבישול מוסיפים מרק לפי הצורך. טועמים ומשפרים טיבול.
**מומלץ להגיש עם אורז לבן.
מגיש:
מקור: ברגע האחרון/בני סיידא
שתף את המתכון