חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף עם תפוח אדמה וגזר (אפריטדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי העוף המועדף עלי brניתן לעשות אותו בסיר בישול איטי ל 5 שעות
צלי עוף עם תפוח אדמה וגזר (אפריטדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי העוף המועדף עלי brניתן לעשות אותו בסיר בישול איטי ל 5 שעות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עוף מחולק או שוקיים, ירכיים, כנפיים
3 בצלים חתוכים לטבעות
8 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לקוביות בגודל 1/8
6 גזרים מקולפים וחתוכים לטבעות רחבות מעט
1.5 כפית מלח
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף כמון
3 שיני שום לחוצות (לא חובה)
1/8 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. בסיר עם השמן סוגרים היטב את חלקי העוף עד הזהבה קלה.
2. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים עד שקיפות
3. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד דקה
4. מוסיפים מים רותחים עד כיסוי ומבשלים עם מכסה על אש בינונית כ 30 דקות
5. במקביל קולפים ומחלקים את הגזר ותפוחי האדמה ומשרים במים
6. לאחר 30 דקות מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר ומבשלים עוד 30 דקות
*** אני אוהב לשים מעל קישקע קנוי שמוסיף טעם לכל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון