הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עוף מחולק או שוקיים, ירכיים, כנפיים
3 בצלים חתוכים לטבעות
8 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לקוביות בגודל 1/8
6 גזרים מקולפים וחתוכים לטבעות רחבות מעט
1.5 כפית מלח
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף כמון
3 שיני שום לחוצות (לא חובה)
1/8 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. בסיר עם השמן סוגרים היטב את חלקי העוף עד הזהבה קלה.
2. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים עד שקיפות
3. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד דקה
4. מוסיפים מים רותחים עד כיסוי ומבשלים עם מכסה על אש בינונית כ 30 דקות
5. במקביל קולפים ומחלקים את הגזר ותפוחי האדמה ומשרים במים
6. לאחר 30 דקות מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר ומבשלים עוד 30 דקות
*** אני אוהב לשים מעל קישקע קנוי שמוסיף טעם לכל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון