הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות של אסאדו כ 16 יח'
1 בקבוק רוטב צילי חריף מתוק
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס רוטב סויה
1-2 שן שום, טחון
קמח עבור ציפוי חלקי העוף
לאורז
1 שקית קוקי
1.5 כוסות אורז
2.5 כוסות מים
1 כופסא אפונת גינה
2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
1. משמנים מעט את ניתחי האסאדו בשמן תירס
2. מקמחחים היטב את כל חלקי האסאדו
3. מסדרים את חלקי האסאדו בתחתית הסיר
4. בקערה מערבבים מיץ תפוזים, 1 בקבוק רוטב צילי חריף מתוק
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס רוטב סויה
1-2 שן שום, טחון עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים את הרוטב על נתחי האסאדו.
6. מבשלים בחם נמוך 5 שעות (מומלץ לאחר 4.5 שעות להסיר המכסה בכדי להסמיך את הציר) או לכל הלילה
לאורז:
1. בשקיק קוקי מוסיפים 1.5 כוסות אורז שתוף
2. אפונת גינה מסוננת מהרוטב
3 גזר קוביות
4. 1/2 כפית מלח
5. קושרים את השקית שמים לא יצאו ממנה תוך השארת מקום לתפיחת האורז
6. מכניסים לסיר הבישול
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון